miércoles, 30 de septiembre de 2009

BRAZUCA. MOSTRA DE DOCUMENTAL BRASILER D'AUTOR


DEL 30 DE NOVEMBRE AL 4 DE
DESEMBRE A CASA AMÈRICA CATALUNYA I LA CASA ELIZALDE

BRAZUCA és una Mostra de documental de creació brasiler que pretén ser una representació de les noves formes d'expressió del documental a Brasil. Es valorarà que els documentals projectats expressin un punt de vista, que contenguin una mirada pròpia i que siguin clarament obres d'autor.

El projecte es vol integral, posant en contacte a autors i productors, exhibidors i públic, sense deixar de banda les possibilitats de distribuir els materials a nivell internacional.

El projecte inclou 3 fases:

MOSTRA A BARCELONA

Presentació d'una mostra a Barcelona amb els materials sel·leccionats per a la setmana del 30 de novembre al 4 de desembre 2009. En aquesta fase, el cineclub Barcelona Espai de Cinema coordinaria aquesta mostra como una activitat pròpia que es projectarà a casa América Catalunya i la Casa Elizalde.

Les projeccions tindran molt en compte al públic i organitzarà en totes les sessions una presentació i un debat després de la projecció. També s'editarà un full de sala per cada sessió. Aquesta mostra s'adhereix a la campanya internacional pels drets del públic promoguda per la Federació internacional de cineclubs (FICC)

CIRCUIT ALTERNATIU

La Mostra, o una sel·lecció de la mostra podria ser incorporada a un circuit alternatiu de sales entre cineclubs, entitats sense ànim de lucre, ajuntaments, ..... de Catalunya. Per aquesta fase es podrà contar amb la Federació catalana de cineclubs i la seva xarxa de cineclubs.

CINESUD. DIFUSIÓN DE FILMS

CINESUD, es un projecte de distribució alternativa internacional entre federacions nacionals de cineclubs del món. Es poden adherir els autors que així ho considerin per tal que els films puguin ser projectats en cineclubs de diferents parts del planeta. La Federació internacional de cineclubs dóna el seu suport al projecte CINESUD.















COLABORADORES

BRASIL:

Conselho Nacional de Cineclubes CNC
http://www.cineclubes.org.br/


BARCELONA / CATALUNYA:

Cineclub Barcelona espai de cinema

Casa Amèrica Catalunya

La Casa Elizalde

Federació Catalana de cineclubs

INTERNACIONAL
CINESUD

International Federation of film societies


Coordinador a Brasil:

Halina Agapejev i Ramiro Azevedo – de la productora Panis et circenses produções

Coordinació a Barcelona

Julio Lamaña (President del Cineclub Barcelona Espai de Cinema i Gestor de coordinació de la Federació catalana de cineclubs) barcelonaespaicinema@yahoo.es

Comité de sel·lecció: Emma Fernández, Isabel Casabo, Laura Marino, Olga Iglesias i Julio Lamaña

No hay comentarios:

Publicar un comentario